Мораториумът е неприятен факт, защото каквото и да се направи, потребителят плаща

...
Мораториумът е неприятен факт, защото каквото и да се направи, потребителят плаща
Коментари Харесай

Топ експерт каза кога ще гръмне бомбата с тока

Мораториумът е противен факт, тъй като каквото и да се направи, потребителят заплаща най-после, сподели през БНР Валентин Николов, ръководител на Националния комитет на България в Световния енергиен съвет и някогашен изпълнителен шеф на Българския енергиен холдинг.

Уверението на премиера, че няма да има страшни сюжети след мораториума и цените няма да скочат до небето Николов дефинира като „ положително благопожелание “.

„ Сега са единствено пожелания. Имам възприятието, че властта още не може да разбере, че е ръководеща, че е в предизборна акция и пожелава, проучва. Много добре звучи, само че нещата желаят дейности “, подчерта Николов в предаването „ Преди всички “.

„ Никой да не си прави илюзията, че ще му заплати някой навън – някоя друга страна, някоя компания или който е да е. Винаги потребителят заплаща най-после всичките нелепости, които могат да бъдат натворени, до момента в който се случи това.

В момента потребителят не може да усети цената на това, което е направено в Народното събрание, само че то цъка като бомба. Рано или късно ще го заплати. “

Според Николов Европейската комисия деликатно следи мораториума, „ забавя, само че не не помни “ и рано или късно ще усетим следващи дейности, които ще ни припомнят за този мораториум.

„ Цената на електрическата сила би трябвало да си остане пазарна. Цената и на потребителите би трябвало да е от малко малко пазарна “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР